BBC tsiteeris Ühendriikide telelehes ilmunud artiklit, milles 43- aastane laulja ja kahe lapse isa tunnistas ühtlasi, et talle meeldib vaadata Ameerika lastesarja “Sesame Street”.

Jackson andis haruldase intervjuu, et reklaamida oma uut albumit “Invincible”, mis on tema viimase kuue aasta esimene uus stuudioalbum. Jacksoni nelja-aastane poeg Prince ja kolme- aastane tütar Paris mängisid kogu intervjuu ajal isa jalgade juures.

Küsimusele, mida ta teeb siis, kui lapsed jõuavad kooliikka, vastas laulja: “Ma ehitan oma maale arvutikooli. Kuidas nad saaksid teiste hulka minna. Tema on Prince Michael Jackson ja temake Paris Katherine Michael Jackson. See oleks neile liiga raske.”

Jackson rääkis intervjuus ka kuulsuse taagast, öeldes, et kuulsaks saamine 1970. aastate alguses Jacksoni viisiku esilauljana ja hiljem iseseisvalt röövis temalt lapsepõlve. Ta ütles, et mitmed ta sõbrad on endised lapstähed, näiteks Elizabeth Taylor ja Liza Minnelli.

“Lapstähtedel on midagi, mis neid kõiki ühendab. Sa oled armas ja publik armastab sind, ja siis jõuad sa kohmakasse eluikka ja sind ei aktsepteerita enam. Vähesed suudavad elada üle ülemineku täiskasvanud staariks,” rääkis ta.

Jackson ütles ka, et tema tulevikuplaani hulka kuulub film Minnelliga.

Kriitikute suhtumine Jacksoni uude albumisse “Invincible” oli leige, aga plaat on tõusnud edetabelite tippu Ühendriikides, Suurbritannias, Austraalias, Prantsusmaal, Saksamaal, Rootsis, Šveitsis ja veel mitmes Euroopa riigis.