Detektiiv LA TOYA JACKSON on tõenäoliselt selle planeedi kõige andekam inimene. Ta suudab suhelda isegi teispoolsusega! La Toya tunnistab intervjuus ajalehele Mirror, et Michael Jackson saadab talle hauatagusest maailmast märguandeid.

 
«Kui ma tema majja lähen, ütlen ma: «Tere, Michael, kuidas elad?» Ja tuled hakkavad vilkuma. Ma tunnen tema kohalolu. Ma tunnen tema Tom Fordi parfüümi lõhna. Olen tundnud, kui ta minust möödub. See on fantastiline tunne, mu nägu tõmbub naerule. Ma ütlen talle, et armastan teda väga, ja palun tal uuesti näidata, et ta on siin. Tuled hakkavad jälle vilkuma. Ma tean, et ta on siin ja vastab mulle. See teadmine on mulle suureks lohutuseks. Ma ei uskunud, et inimesed saavad sel moel rääkida, kuulda ja suhelda. Aga ma olen seda nüüd mitu korda kogenud ja tahan seda edasi uurida. Ükski teine perekonnaliige ei ole seda kogenud. Ainult mina.»
Tagatippu aitab Michael La Toyal oma mõrvamüsteeriumi lahendada. «Ma palun, et Michael aitaks mul mõista, mis juhtus. Olen palunud, et ta leiaks viisi, kuidas mulle seda näidata. Inimese nimi ilmub minu mõtetesse, ma helistan talle, ta annab mulle informatsiooni ja ma leian seose, mida olen otsinud. See on hämmstav!» Hämmastav tõepoolest. Aga need vilkuvad tuled? See on ilmselt valgus La Toya peas. Tema mõtted on nii võimsad, et peavad ennast vahepeal maandama.