Debbie Rowe on maruvihane, sest ühe Conrad Murray ütluse kohaselt naljatlesid nad Jacksoniga sageli selle üle, kuidas kumbki neist ei sooviks Debbiega vahekorras olla.

Ülivihane Rowe sõnas TMZle kindlameelselt, et 18 kuu jooksul "tulistab üks Jacksoni fänn ta (Murray) surnuks ja mina ostan kuuli.... Hollow Point kuuli!" See muide, kallis lugeja on selline, mis eriti jõhkralt rebib sihtmärgi sisimuse tükkideks.

Aga sellise julma ähvardusega naine veel ei lõpetanud: "Kui mu koer oleks sama kole kui Murray, raseeriks ma ta tagumiku, paneks ta tagurpidi kõndima ning paneks paruka tagumikule."

"Vahekorraks on vaja kaht, kuid maailmas pole piisavalt alkoholi," sõnas ta ka, viidates kui jälk tema jaoks Michaeli arst on, nii et kõnealune vahekord ei saaks nii ehk naa toimuda.

"On nii tülgastav surnuid maha teha. Loodan, et kohus ei uskunud seda lugu," vihastab ta eriti viimase hiljutise ütlusteandmise peale, kus Murray sõnas, et Michael süstis endale ise surmava doosi Propofoli, ajal mil arst toast väljas oli.