Praeguseks juba täiskasvanuks saanud Wade Robson ja James Safechuck avavad ukse Neverlandi randžosse, kus Jackson pesitses ning kuhu ta oma noori "sõpru" kutsus.

"Michaelile meeldis, kui sa paljalt tema ees kummardusid ning kannikad laiali tõmbasid. Siis ta mastrubeeris," meenutab dokkfilmis Safechuck.

Robson mäletab, et ta kohtus Jacksoniga läbi tantsuvõistluse, kus ta viieaastaselt väga hästi popkuningat jäljendas ning seetõttu tema tähelepanu endale sai. Tema väiab, et Jackson surus talle peale oraalseksi. "Tundus väga ebamugav, et täiskasvanud mehe peenis on seitsmeaastase poisi suus," meenutab tema.

Laulja käskis tal ka mitmel korral neljakäpukile minna. "Ta ütles mulle, et inimesed on ignorantsed ning nad ei mõista, et me näitame nii, et me armastame üksteist," ütleb saates Robson, kes lisas, et ta sai alles siis aru, et teda on kuritarvitatud, kui ta ise isaks sai.

"Mulle meeldis see, et ma rahuldasin teda, et ta oli õnnelik," ütles ta. Jackson kaotas tema vastu huvi, kui Robson oli teismeeas ning tema jaoks liiga vanaks saanud. Mehe sõnul tegid nad ka anaalseksi ning Jacksoni abilised ütlesid Robsonile, et ta peab veristest aluspükstest vabanema.

Safechuck kohtus Jacksoniga Pepsi reklaamivõtetel. Toona 10-aastase poisiga olid lauljal koodnimetused erinevatele kehavedelikele ja tegevustele, et keegi neist aru ei saaks. Näiteks kutsus Jackson spermat pardivõiks.