Nagu kombeks on, hakkab alatihti just pärast staaride surma veidraid saladusi pinnale kerkima. Nüüd väidabki üks Michael Jacksoni endine ihukaitsja, et tema on staari noorima poja bioloogiline isa!

32aastane inglane Matt Fiddes plaanib oma isadust õige pea ka DNA testiga kinnitada. Mees väidab, et loovutas Jacksonile enda ihunestet aastapäevad enne, kui väike Prince Michael II sündis.

Fiddesi sõnul kinnitas talle ka Michael ise, et tõepoolest on tema ta poja lihane papa. Tõde tuli ilmsiks siis, kui Jackson Berliinis olles väikest pisipoega rahvale näitas ja teda rõduserval kõigutas. Asjast sündis tõeline skandaal ja Matt tõttas lauljale kohapeale toeks.
"Istusin seal ja küsisin: "Kas Blanket (poisi hüüdnimi) on minu laps? Ta ütles: "Ta on minu laps, Matt, kuid kasutasin tema loomisel sinu spermat.""

Fiddes plaanib õige pea Los Angelesi sõita ning vajalikke testidega oma isadust tõestada. Kui väide osutub tõeseks, võib mees saada külastusõiguse ning talle antakse võimalus oma pojaga rohkem koos olla. "Kui ta tõesti on minu poeg, tahaksin ma teda tunda. Tahaksin teda välja viia, temaga koos aega veeta. Mu ema on vähki suremas. Tahan, et ta enne surma Blanketiga kohtuks," sõnas Matt.

Jackson on intervjuudes öelnud, et Blanketi tõi ilmale surrogaatema. Ta ütles, et poeg sai alguse kunstviljastamise teel, kus kasutati tema enda spermat. Surrogaatema isik pole teada.
VAATA Blanketi ja tema võimaliku papa pilte SIIT!