Popkuningas, kes jäi tihti pildile omapärase välimusega, tekitas juba eluajal enda ümber ohtralt kuulujutte, vahendab Metro.

Kulutulena üle maailma levinud piltidele oli Jackson, kas kirurgilise maskiga või kleeplindiga, mis kord nina, kord sõrmi kattis. Veidrad aksessuaarid tõmbasid meedia tähelepanu ning hoogu said mitmed kahtlustused, millele staar kunagi vastust ei andnud.

Ihukaitsjana töötanud Matt Fiddes kinnitas, et tegelikult oli laulja kodus täiesti tavaline mees, kes teadis lihtsalt suurepäraselt, mida meedia tahab. "Ta teadis, kuidas meediaga manipuleerida. Ta teadis ideaalselt, kuidas kaanele saada."

Fiddes meenutas, et Jackson korraldas meediaga kohtumisi alati kohe, kui uude linna jõudis ning 90% kordadest ta salakaval plaan õnnestus. "Ta pani kas maski ette või kleepis oma kätele kleeplindi - kleeplint ninal oli ta lemmik. Ta rääkis, et tahab oma elust maailma ajaloo suurima müsteeriumi teha."

Ihukaitsja leiab, et siis toimis kõik küll suurepäraselt, kuid nüüd on salapära karuteenena tagasi tulnud.

Jackson oli abielus Lisa Marie Presleyga aastatel 1994-1996 ning hiljem aastatel1996-1999 Debbie Rowe'iga. Kuigi mõlemal korral valis popstaar enda kõrvale naise, siis ei kustutanud need abielud kuulujutte, mille kohaselt Jackson tegelikult hoopis homoseksuaal oli. "Ta ei tahtnud, et meedia teaks, kas ta on gei või ei ole, sest niipea kui see avalikuks oleks tulnud, poleks ajalehed temast enam kirjutanud."