Jacksoni vennad Tito, Marlon, Jackie ja vennapoeg Taj lükkavad kõik süüdistused tagasi ja on ilma filmi nägemata kindlad, et Jackson ei teinud midagi valesti, vahendab BBC.

Pere on veendunud, et põhjus, miks mõlemad mehed oma süüdistustega praegu lagedale tulid, on raha: "Mulle ei meeldi seda öelda, kui kui see on mu onu, siis see on peaaegu nagu nad näeks lihtsalt tšekki. Nende eest on hoolitsetud terve nende elu, see ongi probleem. Need inimesed tunnevad nagu neile võlgnetaks midagi. Selleasemel, et millegi nimel tööd teha, süüdistavad nad kõiges mu onu," selgitab Taj.

Jacksoni vend Marlon toob välja, et filmi "Leaving Neverland" režissöör Dan Reed ei küsinud kordagi pere kommentaari, mistõttu ei saa ta kindel olla, kas talle räägitu ikka vastab tõele. "Ta usaldas neid, mis ei ole vale, kuid sa pead seda kontrollima. Kui sa hakkad kellegi kohta süüdistusi loopima, siis sa pead tagasi minema ja mõtlema "oota hetk, las ma teen kindlaks, et ma räägin õiget asja ja nad ei räägi mulle hunnikut vale", mis need ka olid."

Jacksoni pere ei ole filmi kordagi näinud ja ei kavatsegi seda vaadata. Paljud leiavad, et nad ei saa millestki rääkida, sest ei tea, mis filmis on. Pere leiab, et see ei ole põhjendus. "Ma tean oma venda, ma ei pea seda dokumentaali nägema. Ma tean Michaeli. Ma olen vanim vend, ma tean oma venda. Mille nimel ta võitles, mis olid ta põhimõtted- maailma ühendamine, laste rõõmustamine," selgitab Jackie Jackson.

Kõik vennad vannuvad kindlalt, et Jackson ei kuritarvitanud lapsi kunagi: "See ei ole tema, inimesed, kes teda päriselt teavad, teavad tõde," lisas Jackie.