Pole välistatud, et 27. mail, kui Tallinnas esilinastub eestlasest Hollywoodi filmirežissööri Priit Jürjensi (32) film «Hired Gun», astub üle kino «Sõprus» lävepaku ka filmi peakangelane, mainekas Hollywoodi täht Michael Madsen (50).

Priit Jürjens, kes lendab neil päevil Madseniga Cannes`i filmifestivalile, loodab väga, et Michael ta filmi esilinastust oma kohalolekuga siingi austab.
«Kas Madsen tuleb või mitte, oleneb tema Cannes`i ajakavast,» sõnab Priit, kes on Los Angeleses tuntud rohkem nime all Brad Jurjens. «Tean, et pärast Cannes`it lendab ta kohe Ameerikasse võtetele, aga kui aega saab, lubas üheks päevaks Eestisse tulla küll.»
Priit Jürjensi «Hired Gun» jõudis esmakordselt ekraanile Los Angeleses, Beverly ja Fairfaxi nurgal asuva Regency kino suures saalis. Tegemist on komöödia sugemetega märulifilmiga, kus möllavad araabia terroristid, neonatsid, vene gängsterid, illegaalsed lõunaameeriklased ja prostituudid. Tagatipuks tuleb mängu isegi tuumapomm, millega Los Angelest maamunalt pühkida üritatakse. Peaosi mängivad Michael Madsen (Sin City, Reservoir Dogs), Ilia Volok (Charlie Wilson's War, Indiana Jones 4) ja Fahim Fazli (Iron Man, Eagle Eye).