Sellest, et USA esipaari suhted pole kuigi roosilised, räägitakse poolihääli juba ammu, kuid missugustesse äärmustesse Barack ja Michelle Obama oma tülide käigus tegelikult laskuvad, on avalikkuse ette tulnud alles viimasel ajal.

Raamatu "Blood Feud" autor Edward Klein raamat räägib Ameerika esipaari sõjakatest suhetest, kus mängivad suurt rolli armukadedus ja suured tülid, kirjutab The Daily Mail.

Michelle'i ja Baracki suhtesse olevat mõra tekkinud juba mehe esimesel ametiajal. Esileedi olevat nii armukade, et vallandanud Valgest majast täiesti ilma põhjuseta kaks naist, kes Barack liiga tihti olevat vaadanud. Klein väidab oma raamatus, et Barack on pidanud kogu nende kooselu ajal elama Michelle´i ülikõrgete standardite järgi. Seda kinnitavad ka neile lähedal seisvad isikud.

Samuti paljastatakse, et Barack meelega šaboteerivat nende suhet, et nendevaheline lõhe aina sügavamaks läheks. Ta saadab tihti naist üksi puhkama ning mängib aasta vähemalt 40 päeva golfi. 

Paari külmi suhteid nägi avalikkus nende Hawaii puhusereisi piltidelt, kui nende kehakeel näitas kõike muud kui soojust. Sealt tulid ka kuulujutud, et Barack Obamal on afäär olnud kahe naisega ning sellepärast jäi esileedi saartele edasi puhkama üksi. Kuuldavasti tülitsevat paar koos olles nii kõvasti, et nende saatjaskond hetkega kikivarvukile tõuseb. Michelle'i temperamenti kardavad Valge maja elanikud nagu tuld.

Kas Michelle annab Baracki ametiaja lõppedes sisse lahutuse? Kuulujuttude põhjal, jah.

Barack Obama külastab Eestit 3. septembril. Riigivisiidile saabub ta ilma Michelle'ita.