Järgmine kuu 28. pulma-aastapäeva tähistav Obama tutvustas pikaaegsete suhete toimimist oma uues jutusaates "The Michelle Obama Podcast", vahendab Yahoo.

"Oli aegu, kui tahtsin Baracki aknast välja lükata. Ütlen seda ainult sellepärast, et probleeme tuleb kõigil, kui emotsioonid on pingelised, aga see ei tähenda, et sa alla annad," jagab ta ausalt oma suhte probleeme. "Sellised perioodid võivad kesta kaua, suisa aastaid."

Obamade hinnangul ei näe tänapäeva noored piisavalt vaeva, et abielu ja suhet päästa. "Noortel paaridel tulevad ette takistused ja nad on valmis loobuma, sest kohe ongi suhe katki."

Endise esileedi sõnul peaks enda kõrvale valima kaaslase, kellega koos võiks korvpalli meeskond luua. "Sa tahaks enda meeskonda ju kedagi, kes on tugev. Kedagi, kes ei vaja sinu domineerimist. Samuti ei taha sa oma meeskonad inimest, kelle eest sa kõik ise ära pead tegema."

Obama rõhutab, et kaaslase leidmisel ei ole mingit maagiat, vaid oluline on oma otsuste põhjalik analüüs ja partneri läbinisti tundmaõppimine. "Sa ei saa ennast pikaaegsesse suhtesse Tinderdada."