Sohver kirjutas mälestusteraamatu, kus ta muu hulgas kirjeldab Jaggeri ning Dahli kiresööste limusiini tagaistmel.

Sophie ja Mick palgatud advokaadid näevad vaeva, et vastavad kohad raamatust eemaldataks, kirjutas The Sun. Kui vaidlejad aga kohtuvälisele lahendusele ei jõua, peab paarike kohtukulli ees avalikult selgitama, mis nende vahel siis tegelikult aset leidis.

Kirjastaja väitel näidati käsikirja enne trükkiandmist Micki advokaatidele, kes lasid raamatust mõned kohad kõrvaldada, kuid Dahli ja Jaggeri vahel autoistmel aset leidnud stseenide kirjelduste kohta polnud neil toona mingeid vastuväiteid. Üldiselt on Jaggeril ükskõik, mida tema kohta ajalehtedes ja raamatutes kirjutatakse, kuid oma sohvri teosega soovis ta enne avaldamist tutvuda.

Paarike kohtus esmakordselt Pariisi moenädala ajal 2000. aasta oktoobris. Modell Sophie, kuulsa lastekirjaniku Roald Dahli lapselaps langes kiiresti legendaarse seelikuküti võrku. Kui Sophie kavaler Griffin Dunne asjast mullu märtsis teada sai, jättis ta naise maha.

Mick pühendas Sophiele laulu “Goddess In The Doorway”, kuid paraku ei päästnud lugu nende suhet, mis kestis kõigest paar kuud.

Raamat pidanuks juba ammuilma poelettidel olema, kuid juriidiliste sekelduste tõttu on selle ilmumine edasi lükatud 7. juunile.