“Söör Mick (teeneid naiste ees arvesse võtmata)”, kuulutas bulvarileht News of the World. Ajaleht Sunday Times märkis, et “lõpuks kutsutakse tema saatanlik kõrgus paleesse”.

Kuningapalee ega Briti peaministri kantselei ei soovinud juulis 59-aastaseks saava “kummisuu” väidetava rüütlikslöömise kohta kommentaare anda. News of the Worldi andmeil olevat nominatsiooni taga just peaminister Tony Blair, rollingute ammune fänn.

Tseremoonia peaks lehtede teatel toimuma järgmisel nädalavahetusel, mil kuninganna Elizabeth oma tiitleid jagab. Rüütlitiitel antavat Jaggerile pikaajaliste teenete eest muusika vallas.

Meedia andmeil otsustati Jagger, kellel on vähemalt seitse last nelja naisega, rüütliks ülendada pärast seda, kui ta mullu ühes teleshows naljatas, et on näiteks Paul McCartneyst ja Elton Johnist maha jäänud, kuna nood juba on “söörid”.

Jaggeri juhitava Rolling Stonesi tuntumaid hitte on “(I Can’t Get No) Satisfaction” (Ma ei saa rahuldust), “Brown Sugar” (Pruun suhkur) ja “Jumpin’ Jack Flash” (Hampelmanni sähvatus).