Poliitik
Evelyn Sepp
tunnistab, et kardab kiirust, kõrgust, hiiri ja arste.

"Arste, haiglaid ja surnuid pelgan ilmselt põhjustel, mis pärinevad varasest lapsepõlvest: mäletan päris koledaid kogemusi kurjade arstitädidega ja üleelamistest haiglas. Tänapäeval ilmselt sellised inimesed lapsi ei raviks! Mulle piisas ühest hirmkurjast arstitädist ja ma keeldusin terve kümnendi sondi neelamast," räägib poliitik Evelyn Sepp.

Lauljatar Rosanna Lints on terve elu koeri kartnud. Ta ei teagi, kust hirm alguse sai. Et neiu hirmust võitu saaks, võeti kunagi perre isegi koer. "Aga ma ei saanud oma hirmust üle. Võib-olla siis oleks see õnnestunud, kui ma suurem olin. Ma olin tol ajal veel väike," räägib Rosanna, kes on täna õppinud hirmu valitsema. Muide, Rosanna pole kunagi ühegi koera käest hammustada saanud.

Kanal 2-es ilmatüdrukuna ilma teinud Siret Rüüberg ütleb, et on kaks asja, mida ta paaniliselt kardab: "Ja kohe nii jubedalt, et olenevalt olukorrast võin endast väga välja minna ja lausa nutta. Kõik ämblikud, olenemata nende suurusest. "Ma olen kasvanud kahe vanema vennaga ja nemad leidsid, et on hästi äge mind sellise hästi priske ja rasvase ristämblikuga hirmutada. Teine asi on välk ja müristamine."

Saates "Eesti otsib superstaari" kuulsaks saanud Artur Rassmann tunnistab, et kardab meeletult hiiri.

Näitleja Marika Vaarik pelgab hiiri.

"Ma ei tea täpselt, aga võib-olla ma kardan nende saba," mõtiskleb Vaarik, kes läheb hiirt nähes paanikasse ja hakkab kiljuma.

Tõsielusarja "Foobia" läbi viinud Kristjan Jõekalda pelgab meeletult ämblikke ja koeri. Ta tegi läbi ka hirmuteraapia, kus ühe osana kandis mees ravi esimeses faasis taskus kummist ämblikku.