Eile langesid laulusaatest välja Birgit Varjun ja riigikogulane Sven Sester. Viimane kaalus saatesse minekut kaua, sest tal oli kolm kartust.

"Mis seal salata - üks oli täiesti enesekriitiliselt seotud viisipidamisega," avaldab Sven Õhtulehes. Teine kartus oli seotud ajaga. "Andsin endale aru, et tuleb ju tõsiselt seda võtta, kui jaa-sõna ütled ja ööpäevas on paraku 24 tundi. See oli hästi suur hirm, kuidas ma ajafaktoriga vastu pean," ütleb Sven. Kolmas kartus oli Svenil seoses laulusõnade õppimisega. "Kuidas mul kõik see meelde jääb ja kui mul isegi meelde jääb, kas mul lava peal see kõik meelest ei lähe," seletab Sven.
Et oma viisipidamises kindlustunnet saada, konsulteeris ta paari laulukoori juhendajaga, kes ta hääle ära kuulasid. "Sealt tuli tagasiside, et mine julgelt - viisiprobleeme sul ei ole. See võttis mul selle kartuse maha," räägib Sven.
Ajafaktori puhul Sven kalkuleeris ja mõtles pingsalt, sest tal on peale riigikogulase ülesannete veel kohustusi. "Ülesandeid on kindlasti kõigil selles projektis olijatel palju. See oli selline koht, kus ma pidasin nõu oma abikaasaga ja andsin endale aru, et pean aega kuskilt näpistama," räägib Sven. Suurima tõenäosusega tuli see perega koosveedetud ajast.