Palju õnne sünnipäevalastele!

  • Sven Lõhmus 13.07.1972, helilooja
  • Priit Kuusk (44) 06.07.1973, teleajakirjanik
  • Raul Vaigla (55) 07.07.1962, muusik
  • Margus Prangel (43) 07.07.1974, näitleja
  • Nikolai Bentsler (33) 07.07.1984, näitleja
  • Dagmar Oja (36) 08.07.1981, laulja
  • Hannaliisa Uusma (31) 08.07.1986, laulja
  • Indrek Taalmaa (50) 09.07.1967, näitleja
  • Andrei Hvostov (54) 10.07.1963, publitsist ja poliitik
  • Indrek Hargla (47) 12.07.1970, kirjanik
  • Evelyn Sepp (45) 13.07.1972, äri- ja kultuuripoliitik

JÄÄR: 21. MÄRTS – 20. APRILL

Tahad kõigest ja kõigist puhata. Nüüd on õige aeg puhkuseavaldus letti lüüa ja jalad merevette pista. Olgu temperatuurid millised tahes, proovi ümbritsevast ilust võtta, mis võtta annab. Ja kui maale lähed, siis ära asu remonti tegema või muru niitma, vaid puhka!

SÕNN: 21. APRILL – 20. MAI

Oskad tuju üleval hoida ja tülitsejaid lepitada. Sa muudad maailma palju paremaks paigaks. Energiline uus kuu paneb sind tegutsema. Tahad haarata maalripintsli ja võõpama asuda ning samamoodi igatsed muutust näha iseendas. Miks mitte vahetada praegu näiteks soengustiili ja tuua sel moel värskust enese ellu.

KAKSIKUD: 21. MAI – 20. JUUNI

Su meeldejäävaimad suvepäevad on alles ees ja seetõttu võiks veel paar nädalat töiste tegemiste kallal nokitseda. Kipud olema kui pull, kes punase värvi peale ärritub, üksnes selle erinevusega, et sind ajab praegu närvi absoluutselt kõik. Võid öelda mõtlematuid sõnu ja sellega kedagi hingepõhjani solvata.

VÄHK: 21. JUUNI – 22. JUULI

Sünnipäeva meeleolus kulgev Vähk särab kui pühademuna ning veereb punktist A punkti B heatujulise ja naerusuisena. Tea, et on siiski keegi, kes proovib sinu hoogu pidurdada. Et pilvedes hõljuv pea pisut selgemaks saaks, kuluks sulle üks korralik saun ära. Võta kaseviht, istu lavale ja vihtle end selgemaks.

LÕVI: 23. JUULI – 23. AUGUST

Rahulik õhtu veiniklaasi taga kisub kurvameelseks, vanad tunded kerkivad pinnale ja ütlemata laused huultele. Kipud kellelegi ühtteist ütlema, kuid proovi seda teha nii, et keegi haiget ei saaks – kaasa arvatud sa ise järgmisel päeval, kui pea selgem.

NEITSI: 24. AUGUST – 22. SEPTEMBER

Oled siiani jaanipäevast väsinud ja üritad kuidagimoodi reele saada. Sulle kulub ära puhkusereis suvepealinna. Oled endale liiga palju ülesandeid kahmanud ja liiga palju lubadusi andnud. Nädala teiseks pooleks peaksid taas joonele saama.

KAALUD: 23. SEPTEMBER – 23. OKTOOBER

Oled mingi suure ürituse ootel ja tõeliselt õhevil. On ka põhjust, sest Kaalude jaoks saab alguse aasta romantilisim aeg. Hoia nüüd silmad lahti ja süda avatud, sest võid kohata inimest, kellesarnast oled kaua igatsenud. Püüa intuitsioonil end juhtida lasta, siis hakkavad asjad sündima.

SKORPION: 24. OKTOOBER – 21. NOVEMBER

Kipud muretsema teiste pärast ja lahendama teiste inimeste probleeme, unustades sealjuuresiseenda. Ole ettevaatlik, et seni, kuni sa pisaraid kuivatad ja nõu annad, keegi lähedane su silmarõõmu ära ei meelita! Energiatase on sul õnneks kõrge ja võitlusvaimu jagub. Proovi kõikides tegemistes kulgeda siiski heaga ja ära asju väevõimuga lahendama asu.

AMBUR: 22. NOVEMBER – 21. DETSEMBER

Igatsed vaikseid hetki ja iseendaga olemist, kuid sellist aega lähenemas pole. Suured üritused, rahvarohked paigad sind ei köida, kuid mingil põhjusel võib sind just nendes paikades näha. Proovi selgeks mõelda, mida sa tahad, ja aru saada, kellega enda emotsioone soovid jagada.

KALJUKITS: 22. DETSEMBER – 19. JAANUAR

Kipud tegutsema impulsiivselt ja läbimõtlematult. Õnneks saad sellest õigel hetkel aru ja suurem kahju jääb tegemata. Need, kes juba puhkuselainel, võtavad nigelast Eestimaa suvest viimast, kuid need, kes tööpostil, rebivad end ületunde tehes pooleks.

VEEVALAJA: 20. JAANUAR – 19. VEEBRUAR

Tegutsesid mõtlematult, mistõttu nutad korraliku peatäie. Mõtlesid, et annad endast parima, kuid kiirustades läks nagu läks. Heakene küll – homme on ka päev. Proovi vigadest õppida. Mis kehvasti, see uuesti! Kuna sa andeks paluda ei oska või ei taha, siis näita enda võimekust tegudega.

KALAD: 20. VEEBRUAR – 20. MÄRTS

Oled murelik ja endassetõmbunud. Otsid endas ja teistes vigu ning kipud melanhoolitsema. Enesetunnet aitab parandada sport. Maratoni sa ette võtma ei pea. Ka õhtune jalutuskäik pisut kiiremal sammul või jalgarattasõit aitavad. Üks inimene tahab sulle midagi olulist rääkida – leia aeg ta ära kuulata!

Jaga
Kommentaarid