"Mulle meeldib hullult süüa teha ja retseptid pole minu jaoks, mulle meeldib pigem ise genereerida," räägib Mari-Leen Publikule antud intervjuus ning lisab juurde, et jumaldab vürtsikaid toite. Tulistele toitude armastusele said aga saatuslikuks maohaavad. "Ma ei saanud mõnda aega neid eriti süüa, sest tarbisin maohaavade tõttu igapäevaselt ravimeid, aga nüüd olen juba mõned korrad patustanud."

Maohaavade tõttu pidi Mari-Leen tarbima lahjasid ning vähevürtsikaid asju. "Näiteks keerasin ma endale hommikuti kokku valgurohke salati. Mõned kirsstomatid, peotäis rukolat, kaks-kolm supilusikat kodujuustu, peotäis krevette. Väga maitsev!" jagab ta näpunäiteid. Kui isutab vürtsika järgi, siis teeb ta ise tortillasid, paneb kokku singitükid, lisab salatilehti, rukolat, riivitud porgandit, rohelisi ube, jalopenot, seeni ja mingit kastet. "Segan selle omavahel ja keeran tortilladesse, panen viieteistkümneks minutiks ahju ja õhtusöök ongi valmis!"

Selles osas Mari-Leenul veab, et magusaisu teda ei kimbuta. "Magusat pole ma kunagi armastanud, mul pole selle järgi isu, kui aga tuleb selline tunne, et tahaks midagi magusat, siis on mul selleks puhuks kodus alati kummikomme, mida kolm tükki kuus söön ja sellega mu magusaisu otsa saabki. Jookidest eelistan alati juua jäävett või valget veini, mitte gaasilisi rummi või viinakokteile," võtab ta asja kokku.

Siit ka väike pildigalerii Mari-Leenu teekonnast kauni figuurini!