Üha enam on hoogu kogunud kuulujutud, mille kohaselt pettis Jefremov oma abikaasat 36-aastase kolleegi Daria Belousovaga, vahendab Bublik.

Belousova korterisse viidi Jefremov ka peale toimunud õnnetust. Just seal valmis ka esimene video, kus ta ennast avarii põhjustamises süüdlaseks nimetas.

Ometi pole see siiski esimene kord, mis Jefremov joobes peaga Belousova korteris käis. Ka korteri omanik Anna Zeferman on näitlejate omapärast suhtlus korduvalt märganud.

"See tundus mulle nii uskumatu. Seda ei suuda isegi ette kujutada. Asi ei olegi ainult selles vanusevahes, vaid ka selles, et Jefremovil on tõsiseid probleeme alkoholiga. Daria üüris korteri alates 1. detsembrist ja juba 8. jaanuaril tulin hoovi ja nägin, et Daria tuleb ja tassib midagi. Läksin lähemale ja nägin, et see oli Jefremov. Küsisin, et Daša, kas sul on seda vaja, ta ootas sekundi ja vastas, et peab jätkama. Arvasin alguses, et see üks kord, aga sain varsti naabritelt teada, et nad käivad koos poodlemas ja lahkuvad hommikuti koos," tunnistas korteri omanik.

Väidetavalt on Belousova üritanud ka väita, et tema oli Jefremovi avarii tegelik põhjustaja.