"Ma ei mõista, mis kampaaniat siin praegu aetakse. Minul vastupidi on väga hea meel, et sümboolse 555.saate eel saavad vanad kolleegid taas kokku," selgitab Kärmas Delfile. "Väljendasin oma kirjas Vahurile vaid seda, et me ei saa kasutada intervjuud saate eelreklaamis ning kuna teema on meediast nii korduvalt läbi käinud, vaatamegi montaažis, milline uudne informatsioon üldse alles jääb. Kunagi pole olnud juttu sellest, et Vahuriga tehtud intervjuu saatest välja jätta! Teeme kõik endast oleneva, et eetrisse läheks parim ja uudseim osa," kinnitab ta ja lisab juurde, et teda rõõmustab vaid see, et "Pealtnägija" valduses on hetkel linna kõige kuumem intervjuu, mis loodetavasti ka reitingutes kajastub.

Vahur Kersna teatas täna hommikul oma raamatu "Ei jäta elamata" Facebooki-lehel, et sai Kärmaselt eile kirja, kus too avaldas meelehärmi seoses sellega, et "Pealtnägijale" antud intervjuu on sattunud osaks raamatu turunduskampaaniast.

"Head sõbrad, mul on täna üks natuke kurvapoolne uudis. Eile hommikul sain vanalt relvavennalt Mihkel Kärmaselt kirja, kus ta kolmapäevasesse "Pealtnägijasse" planeeritud minu ja Madis Jürgeni vahelise vestluse kohta ütles järgmist: "Arvestades, et oleme sattunud raamatu turundusveskisse, otsustasime, et ei kasuta intervjuud Pealtnägija reklaamis. Kuna neid kajastusi on olnud juba nii massiivselt, alustades Delfist ja Reporterist, lõpetades raadios toimuvate tarbijamängudega, siis vaatame, mida meil üldse kolmapäeval lisada on. Nagu Vahur ise on meid õpetanud - kui midagi öelda ei ole, tuleb seda teha võimalikult lühidalt."

"Teades, kui tundlik on Mihkel taoliste loomingulis-eetiliste dilemmade puhul, saatsin talle sõna, et mõistes tema muret ja sügavalt respekteerides kogenud tippajakirjanike sisetunnet, toetan kindlasti «Pealtnägija» toimetuse võimalikku otsust seda intervjuud mitte näidata. Vastumeelselt ja pika hambaga küpsetatud toit kannab paha energiat, ei tee õnnelikuks ei kokka ega sööjat. Kuna raha on aga juba raisatud, lugu salvestatud ning minu hinnangul on Madis Jürgen teinud ETV keskmisest silmapaistvalt erinevat tööd, siis võiksime selle rohkem kui tunnise jutuajamise ise Madisega ühel päeval kokku lõigata. Tulem võiks eetris olla näiteks minu 100. sünniaastapäeval 4. aprillil 2062."