Muusik Mihkel Mattisen teab, et mitu suhet on raske hoida – selle käigus tuleb pidevalt valetada ja varjata, millega kaasneb tohutu stress ja otsustusvõimetus, mis mõjub hävitavalt.

 
“Mitme osapoolega suhted saavad toimida ainult lühikest aega, olles vaheetapiks selle õige leidmisel. Kui suhe on ideaalne, siis niisugust olukorda tekkida ei saa,” räägib Mihkel Mattisen märtsikuu ajakirjas Anne.
Inimesed pole tihtipeale rahul sellega, mis neil olemas on, ning nii hakkavadki otsima seda, mida käesolevast suhtest ei saa, ütles Mattisen. “Võib-olla polegi see nii vale, sest ehk viib teekond elu armastuseni, keda igaüks kohata loodab!”
Kui vahepealsed suhted pole tõsised ja kõik osapooled on asjast teadlikud, siis Mihkel ei näe selles midagi halba. Kui aga mitmiksuhtega kaasneb pidev valetamine ja süütunne, siis pole midagi head oodata ehk õnnelik lõpp on välistatud.
“Et mitut suhet hoida, tuleb pidevalt valetada ja varjata. Usun, et sellega kaasneb tohutu stress ja otsustusvõimetus, mis mõjub hävitavalt!” Ühel hetkel tuleb ikkagi otsustada või oma teed minna: jätta kõik ja loota, et kuskil on siiski see õige.