Multitalent Mihkel Raua (44) tegemistel pole piire! Septembri alguses salvestati tema kirjutatud etenduse «Järgmine voor» põhjal telefilm «Eesti otsib ahvi», kus Raud ka ise kaasa lõi. Etendus, mida mängiti hiljem isegi Ameerikas pealkirja all «American Monkey», räägib talendisaate katsetest, kuhu satub salapärane noormees, kes on kõike muud kui see, kes ta esmapilgul paistab.

«Idee tuli Tuuli Roosmalt, kui ta käis etendust vaatamas,» seletab Mihkel. «See mõte mõni aeg laagerdus, siis jõudsin vahepeal ise materjali ümber kirjutada ja nüüd siis salvestasime ära.»
Lisaks Rauale löövad filmis kaasa Mart Sander, Liis Lemsalu ja Rauno Polman. Lavastas selle Ingomar Vihmar. «Tuuli idee oli, et filmis võiksid olla inimesed, kes on sellises saates varem kaasa teinud,» pajatab Raud. «Alguses vajas see mõte minu jaoks seedimist, kuid lõpuks tundus usutav. Lisaks minule ja Mart Sanderile näeb žüriis Liis Lemsalut, kes sobis oma ossa ideaalselt. Pean tunnistama, et Liis Lemsalu on selles rollis tappev. Ta on vapustav! Väga andekas!»
Eesti otsib ahvi? Kõlab intrigeerivalt.