Tyson tunnistab, et vihkas Michael Jacksonit aastaid. "Ta oli külm si******," on sportlane karmilt ja otse öelnud, vahendab Tmz. Kõik muutus, kui Tyson lõpuks ka isiklikult lauljaga tuttavaks sai.

Sportlane meenutas, et kohtus popkuningaga esmakordselt 1989. aastal peale kontserti. Noore tegijana oli ta just tšempioniks saanud ja lendas raketina kuulsuste taevasse. Olenemata meeletust edust olla Jackson noorde fänni suhtunud äärmiselt ükskõikselt, justkui tegu oleks mitte kellegagi. "See tegi tõsiselt haiget. Lõhkus mu täielikult ära."

Peale valusat kogemust läks taas kaua enne, kui Tyson Jacksoniga uuesti kohtus, kuid tänu ühisele tuttavale pidid mehed omavahel suhteid klaarima hakkama.

Ei möödunudki kaua kuni Tyson mõistis, et laulja on täielik meister näitlemises. "Ta ei olnudki väike loll ja hädise olekuga Peter Pan. Ta oli väga terane. Teadis suurepäraselt, mis toimub."

Jackson olla suurepäraselt ära õppinud ka võrgutamise, millega naised suisa langesid ta jalge ette. "Sain kohe teada, et ta on südametemurdja."