«Mõtlesime, et mis me ikka kuivame, lähme vaatame Hollywoodi,» muheleb laulja MIKK SAAR. Mikk ja temaga viimasel ajal suhtesse seotud JZ Belle TANJA MIHHAILOVA veetsid 1. septembril meeleoluka õhtu ööklubis Hollywood. Suuremas seltskonnas kujunes see üsna pööraseks tralliks, kust ei puudunud ka «kartulikuhi», mille alumisteks mugulateks jäid mõistagi Tanja ja Mikk…

«Tegelikult sai asi sellest alguse, et me pole juba jumal teab mis ajast bändimeestega kuskil koos käinud,» seletab Mikk. «Mõtlesime, et miks mitte, pole suvi läbi peol käinud. Meil oli Pärnus esinemine, sõitsime tagasi ja mõtlesime, et lähme.»

Seltskond juhatas hakatuseks õhtu sisse kohvikus Café VS, seal lisandus seltskonda tuttavaid, järgmiseks maandutigi juba Hollywoodis.

Õhtu kujunes ka Miku arvates üsna lõbusaks: «Ei saa kurta. Enamik kordi on kõik nagu viisakas olnud, nüüd mõtlesime, et lähme tõmbame ennast ühe korra natuke käima kah!»
Enda suhtest Tanjaga Mikk kõnelema ei tõtta: «Tunneme üksteist juba ammu ja see, mis meie vahel on, las see jääb meie vahele — nii ongi kõige parem. Mulle ei meeldi eriti nendest asjadest ise rääkida…» Kindel on aga see, et ühist elu kas või kokkukolimise mõttes Tanja ja Mikk alustanud ei ole: «Seda võin rahulikult öelda, et elukaaslased ei ole me kohe mitte.»