Laulja Mikk Tammepõld (32), kes kandideeris Eesti Muusikaauhindade galal aasta debüütalbumi, aasta meesartisti ja aasta rockalbumi kategoorias, saabus üritusele kauni blondi tütarlapse seltsis. «Neiu nimi on Kadi Freja Felt,» tutvustas Mikk oma elukaaslast.

Kadri huvid ulatuvad ajaloost heviaeroobikani. Nimelt on ta raskemuusikaaustaja ja tantsuhuviline juba viiendast eluaastast. Neid kahte huvi ühendades jõudis Kadi põneva heavy-aeroobika-stiilini, mida saab tema käe all õppida Tallinnas Pärnu maanteel asuvas Müstika Stuudios. Lisaks sellele on Kadi lõpetanud eelmisel aastal Tartu Ülikooli ajaloo eriala. Ilus, aktiivne, tark ja väärikas pruut lauljale ja lugudekirjutajale Mikk Tammepõllule, kelle muusikaline maitse neiu omadega pigem samasse kategooriasse langeb.
Mikk sai tuntuks Dramamama vokalistina, kuid viimasel ajal on ta rohkem keskendunud oma sooloprojektile. Detsembris tuli välja tema esimene kümne looga sooloplaat «On asju, milles eksida ei saa», kus on viisistatud Eesti luuletajate tekste. «Album on hästi vastu võetud, olen rahul,» kommenteerib Mikk. Ometi ei ole ka Dramamama unarusse jäänud – nädalapäevad tagasi andis Mikk oma jaanuari lõpus toimunud sünnipäeva puhul haruldase kontserdi puupüsti täis Rock Starsis.