Uskumatu, et ta ei tee seda isegi kunsti nimel! Endine SA Tallinn 2011 juhatuse liige Mikko Fritze (47) loobus juba eos kuumadest seksi- ja suudlusstseenidest Elina Pähklimägiga (28) uues komöödiafilmis «Kormo-ranid ehk nahkpükse ei pesta» – Mikko tõi põhjuseks oma argentiinlannast abikaasa Fernanda armukadeduse...

Filmi autorid Rain Tolk ja Andres Maimik kirjutasid filmi sisse Mikko mängitava karakteri ja tema filmiarmukese, Elina Pähklimägi kehastatava kuuma beibe kirglikud suudlusstseenid, mida kahjuks ei sündinudki.

«Meil olid tegelikult plaanis ka kirglikud seksistseenid, kuid Mikko nullis juba eoses kõik ära, just eriti mis puudutasid füüsilist kontakti intiimsetes piirkondades,» pajatab Tolk ja laiutab käsi. «Põhjuseks tõi mees, et tema armukade abikaasa ei luba sellisel asjal sündida.»

Mikko Fritze ütleb, et tõepoolest ei ole seal oodata ühtegi füüsilist puudutust tema ja Elina vahel. Oh, milline mees! «Mul on lihtsalt nii tore suhe, et mul pole vaja kellegi teisega peale oma naise suudelda või seksida, isegi mitte kunsti nimel,» seletab Mikko. Nad on mehe sõnul abikaasaga mõlemad armukadedad ja see tegevat nende suhtele vaid head! «Väike flirt on ikka filmis olemas, aga see kõik on puhas mäng. Vähemalt nüüd saavad seda filmi vaadata ka meie lapsed.»

Mikko Fritze on varemgi Eesti filmis näitlejana kaasa teinud – olles mõne aasta töötanud Goethe Instituudi Tallinna juhatajana, kutsuti ta mängima saksa ohvitseri Elmo Nüganeni filmis «Nimed marmortahvlil».