Skandaalne tudeng, kes "Rannamaja" uues hooajas on juba mitmel korral suguühtesse astunud, ei saa kõrvaleheitmisest hetkel veel palju avalikustada. "Ma ei saa niikuinii rääkida midagi, aga ma lihtsalt ütlen seda, et see praegune punt, kes seal on, sobib lihtsalt miljon korda paremini, kui mina," selgitab ta.

Helena vahetati esimese hooaja rahvalemmiku Seidi Voogre vastu, kes toodi üllatusena kohale juba "Raju reede" teisel võttepäeval, mis leidis aset Võrus. Samal ajal sõidutati Helena juba tagasi pealinna. "Asi on minevikus ja see jääb sinna," kinnitab ta.

Helena palub Instagrami storydes ka oma jälgijatelt, et nad ei küsiks rohkem selle saate kohta. "Ma ei taha üldse oma energiat sinna alla panna ja üldse lugeda sellest sõnast midagi," palub ta ning lisab, et tal ei ole lihtne näha, kui uuest saatest midagi kirjutatakse.

Samas tunneb ta uhkust, et pidevalt uuritakse, et miks teda "Rajus reedes" ei ole. "Ma olen jälle selline osaline, kes on contenti tootnud. Võib oma latti kuhugile tõsta ka, et iga osaline selleks võimeline ei ole," arvab ta.

Helena ja "Rajus reedes" osaleva Viktoria vahel tekkis tüli juba septembri alguses, kui viimane andis saatele "Duubel" intervjuu, kus ta tegi Helenat maha. "Neid jutte on nii palju, mille pärast me tülli oleme läinud," avalikustas muidu klubides tantsijana leiba teeniv neiu.