UMA THURMAN ilmus esilinastusele sellise näoga ja internet läks üheks päevaks lolliks. Enamik inimesi arvas, et Uma on korranud Renee Zellwegeri ja Rupet Everetti moondumistrikki, lastes ilukirurgid oma näo kallale.

Thurmani jumestuskunstnik Troy Surratt selgitas järgmisel päeval: „Kui aus olla, paneb see arutelu mind imestama. Võiks ju arvata, et nüüdseks oleme me kõik avatud ja teadlikud sellest, mis rolli mängib jumestus meediumi ja loomingulise eneseväljendusvahendina moes ja kuulsuste elus. Ma leian, et naised võiksid iluga eksperimenteerimisel olla avatumad ja vabamad – see on ainult meik ja päeva lõpus võetakse see maha."

Surratt nimetab Uma looki „Pariisi šikiks" – rõhutatud on vaid huuli ja kulme, ripsmed on täiesti värvimata. „Ma tahtsin anda Umale tugevad huuled ja karvased kulmud. Jumestuskunstnikuna olen ma tüdinud kõigist neist ripsmetest ja võltsripsmetest, mida me oleme nüüd mõnda aega punastel vaipadel näinud."
Niisiis pole hommikul vaja tema muud kui huuled üle värvida ja endale midagi (kraanivett?) näkku pritsida. Niipea, kui uksest välja astute, ütlevad kõik teile „Bonjour," sest nad arvavad, et olete prantslane.

Umal endal on oma huvitava meigi kohta öelda järgmist: „Ma näen imelik välja. Ilmselt ei meeldinud mu meik kellelegi. Ma olen seda aastaid ja aastaid teinud. Kord ütlevad inimesed midagi head, ja siis on nad jälle õelad. Lõppkokkuvõttes saab selle kohta vaid öelda: „Mida iganes."."
Ja nii ongi. See on kõige tüüpilisem „mida iganes" situatsioon. Jätame selle nüüd sinnapaika.