Mari-Leen veetis pea kolm nädalat Gran Canarial Las Palmase linnas ja selle ümbruses ning ülejäänud aja Barcelonas, kis just esimene reisisiht jättis talle kustumatu mulje, seda eriti arhitektuuri ja inimeste suhtlemisvabaduse poolest.

"Kuu aega Hispaanias õpetas mulle nii palju keelt, et saan üldiselt aru, millest räägitakse, ja oskan ka ise sõna sekka öelda," räägib lauljatar.

Äkilise tagasituleku põhjuseks oli peale muu veel igatsus sõprade järele: "Kuu ajaga hakkad päris palju oma sõpru igatsema," selgitab laulja.

Refereeritud täisteksti loe Õhtulehest.

Veel septembri keskel kirjutas Kroonika, et üle nelja aasta armusuhetes olnud lauljatar Mari-Leen Kaselaan toetub hetkel budistlikule maailmavaatele - inimene peab oskama olla suhtes ka iseendaga. Eneseleidmiseks põrutab Mari-Leen määramata ajaks Hispaaniasse.

"Olen alati tahtnud mingisuguse aja kuskil mujal elada. Kaalusin mitmeid variante, nagu näiteks Austraaliat. Vahepeal mõtlesin, et need kohad võiksid ju olla veel ka näiteks USA või London. Aga Austraalia ja USA on liiga kaugel, sealt ei tule just jõuluks koju."

Inglismaal on lauljatari sõnul aga veel kehvem kliima kui meil. "Ei ole õiget talve ega sügist, kogu aeg on selline vahepealne. Pluss see, et London on nii ülerahvastatud ja mind häirib see."

Nii otsustaski Mari-Leen koos sõbraga, et lähevad Hispaaniasse, Gran Canariale.

"Geograafilises mõttes ju Aafrika, aga kuulub Euroopa Liitu. Mis on ju mugav, mingisuguseid viisasid ega töölubasid ei ole vaja. Sealt käib ka palju lende Skandinaaviasse."