The National Enquirer kirjutas hiljuti, et kunagine laps-staar Culkin on allakäigutrepil sedavõrd palju komberdanud, et ei välju oma korterist enam pea-aegu üldse ning peab seal eraviisilisi narkopidusid ning sureb järgmise 6 kuu jooksul. Mila on Macaulay poole pöördunud palvega, et too ravile läheks, kirjutab Entertainmentwise.

Kõigile osapooltele lähedal seisvad anonüümsed allikad jutustavad, et Mila olevat helistanud Ashtoniga Balil puhkamise ajal Macaulayle. "Mila assistent pidi palju vaeva nägema, et Macaulayd tabada ja kui ta lõpuks tema häält kuulis, puhkes ta nutma!" teab allikas rääkida ning lisab juurde, et järgnenud vestlus oli südamlik, emotsionaalne ning tundide pikkune.

Teadjad räägivad ka seda, et Macaulay oli algul telefonikõnes narkosõltvust eitanud: "Mila poleks iial ette kujutanud, et Mac võib nii madalale laskuda ning arvas, et eks ta pidutseb, joob ja suitsetab kanepit nagu tavaliselt, kuid ei enamat. Heroiinijutud on Mila endast täiesti välja ajanud! Ta ei elaks seda üle, kui Maciga midagi juhtuks!"