Pole vast üllatav, et lahutused toovad kõigile kaasa omajagu ebameeldivusi, kuid Cyrusi sõnul ei teinud tema abielu lõppu sugugi keeruliseks endine abikaasa, vahendab Celebrity Insider.

Hiljuti Joe Roganusele antud intervjuus oli Cyrus avameelsem kui kunagi varem ning tunnistas, et avalikkus ja meedia tegid suhte lõpetamise keeruliseks.

"Ma just elasin läbi avaliku lahutuse, mis oli tõeliselt vastik. Vastik ei olnud mitte asjaolu, et mina ja keegi, keda armastasin, taipasime, et meie armastus ei ole enam endine. See on okei ja sellega suudan ma leppida. Leppida ei suuda ma aga selle süüdlase otsimisega ja kõigi nende lugudega, mis ringlema hakkasid."

Cyrus rõhutas, et avalikkus näeb tihti asju väljastpoolt ja ei tule selle pealegi, et midagi muud või vahepeal toimuda. Sellega vihjas ta enda ja Kaitlynn Carteri suhtele, mis algas nii kiiresti peale lahutust, et Cyrusit Hemsworthi petmises hakati süüdistama. "See on uskumatu, et avalikkuse silmis ei ole möödunud minutitki, mida nad ei näinud, mis oleks võinud sellesse olukorda viia. Vahepeal möödus palju aega, mis avalikkuseni ei jõudnud."