«Hannah Montana» teenis Cyruse perekonnale miljoneid dollareid, kuid kuulsus ja edu läksid MILEY CYRUSele nii mõndagi maksma. Miley räägib ajakirjas Marie Claire, et Mickey Mouse'i orjamine nii õrnas eas ei ole mingi meelakkumine.

«Mulle öeldi 11. eluaastast alates: «Sa oled popstaar! Sa pead olema blond, sul peavad olema pikad juuksed ja sa pead endale midagi liibuvat ja sätendavat selga panema.» Samal ajal olen ma see väike habras tüdruk, kes kehastab, parukas peas ja tonn meiki näos, 16aastast. See oli nagu «Toddlers &Tiaras». Mulle räägiti nii pikka aega, milline üks tüdruk peab olema. Ma nägin välja nagu keegi, kes ma tegelikult ei olnud, ja ma kannatasin selle pärast ilmselt keha düsmorfia all. Mind tehti iga päev ilusaks, ja kui ma ei töötanud, siis ma ei teadnud, kes kurat ma selline üldse olen.»
Nii nagu reality-sarja «Toddlers & Tiaras» staarid, pidi ka Miley iga päev jooma kohvi, et näida energilisemana. «Igal hommikul valati mulle kohvi kurku, et ma ärkaksin. Ma pidin tegutsema, vastu pidama, tugev olema. Kõik, mis minuga juhtuda sai, juhtus võtetel.»
Näiteks juhtus Miley'ga «Hannah Montana» võtetel see, et tal algasid päevad. Ta ei olnud selleks valmistunud ja ema Tish Cyrus pidi talle tampooni paigaldama.
«See oli nii piinlik, kuid ma ei saanud lahkuda. Ma nutsin ja palusin ema: «Sa pead selle mulle sisse panema. Ma pean võtetel olema.» Ma kannatasin ärevushäire all. Mul käisid kuumahood peal, mulle tundus, et ma minestan või hakkan oksele. Seda juhtus enne esinemisi, neid jäeti selle pärast ära. Ärevus hakkas uut ärevust sünnitama. Kui ma sõpradega olin, mõtlesin ma, et peaksin elust rõõmu tundma nagu nemad. Ma sattusin musta auku ja arvasin, et ei pääse sellest iial välja.»
Selle loo jaoks küsiti kommentaari ja Billy Ray ja Tish Cyruselt, kes olid Miley'ga alati võtetel kaasas, kuid neil polnud midagi öelda. Ilmselt olid nad hõivatud Miley teenitud miljonitel dollaritel aelemisega.