Cyrusi kallim Cody Simpson andis hiljutises intervjuus nii avameelseid vastuseid, et fännidele jäi olukorrast eriti omapärane mulje, vahendab Mirror.

Simpson kirjeldas, et soovib tulevikus kindlasti Austraaliasse elama tagasi minna. "Los Angeleses töötamine on minu jaoks palju mugavam, kuid ma jään alati austraallaseks." Ajakirjanikul tekkis küsimus, et kas tulevikus võib siis loota, et Simpson ka oma pere kindlasti Austraalias kasvatama hakkab, millega muusik väga nõus oli. "Muidugi jah."

Fännidele tundus nii kindel jaatus ilmselge vihjena, et lauljanna Cyrus on juba lapseootel ja uus kuulujutt läks sotsiaalmeedias eriti hoogsalt lendu.

Nüüd on Simpson teema uuesti üles tõstnud ning selgitab, et tema vastust on valesti mõistetud. "Ma olen juba aastaid lapseootel olnud," viskas ta fännide levitatavate juttude üle nalja. Simpson selgitas, et tegelikult ei ole tal perelisale veel aega mõelda ning keskendub täielikult oma karjäärile. "Sa pead kuulujuttudest lihtsalt üle astuma ning keskenduma sellele, mis tegelikult oluline on. Minule on selleks mu töö ja muusika."