Nüüd on Loore Vaht asunud meedias levitama Vello Väinsalu ja tema väidetava uue kallima, riigikantselei protokolliosakonna juhataja Ülle-Marika Põldma omavahelist armukirjavahetust.

Ajakiri Naised palus internetispetsidel uurida Loore Vahi nime ja internetiaadressi ning sai järgmise vastuse: “Kahjuks ei anna “Loore Vaht” ega ka tema e-mail mitte mingeid tulemusi. Jääb vägisi mulje, et nimi ja/või aadress on loodud spetsiaalselt nende kirjade saatmiseks.”

Netiuuring annab alust oletada, et naisenimest hoolimata võib salapärane “fänn” osutuda hoopis meheks. Kes ta on, näitab ehk aeg.

Näide eelpool nimetatud armukirjavahetusest, mida salapärane Vaht meediaga jagab:

Vello: “Pärast seda, kui me oleme ühe suhtlemiskohana lisaks virtuaalmaailmale kasutanud minu autot, on päris raske ennast jälle sellesse virtuaalmaailma tagasi suruda. Kuigi ka kirjutamisel on oma võlu, jääb siiski nii palju puudu. /---/ Nii ma siis tammungi ühel kohal. Samas on see vist vajadusest kuulda Sinu vastulauseid, näha Su näoilmet ja tunda Su puudutusi.”

Selle peale armunud naine justkui vastaks: “Võib-olla me ei peakski arutlema oma suhte staatuse üle. Meil ei ole ju veel eriti mingit suhet. Või on? Vaatame, mis tuleb ja kuidas see kõik areneb.”