Koreograafia eriala lõpetanud stilist ja saatejuht Ženja Fokin viibib hetkel Londonis. Mis on tema reisi tagamaad ning mis talle seal enim meeldib?

Ženja läks Londonisse ennast täiendama ning inspiratsiooni koguma. "Õpin St Martinsis (Central Saint Martins College of Art & Design) suveülikooli raames ning viibin Londonis kuni septembri alguseni, sest siis pean (meeleldi) tagasi tulema, algamas on Stiilipäeviku uus hooaeg TV3-s. See on ka osaliselt üks põhjus, miks ma hetkel Inglismaal viibin," räägib Fokin Buduaarile.

Noormehel on tekkinud Londonis ka päris mitmeid lemmikkohti. "Näiteks pühapäeva hommikuti meeldib käia Bric Lane Marketil, kus on väga palju huvitavaid rõivaid, ainueksemplare ja vintage leide! Nädalavahetuse hommikuti käin tihti Portobello marketil, kus on lõpmatud rohelised pargid. Olles suurlinnas, ei katke ühendus loodusega, mitte nagu meil Tallinnas, mis on modernselt kivine," jutustab Ženja. "Kes on planeerimas reisi Londonisse või lihtsalt soovib silmaringi laiendada,  soovitan soojalt raamatut "Minu London",  mille autoriks on Anu Samarüütel Long. See on raamat, mis on täis praktilisi näiteid.”