Tuntud psühholoogid ning kehakeele asjatundjad Voldemar Kolga ja Atali Stahlman paljastavad, millest kõnelevad Eesti staaride suudlused t e g e l i k u l t.

 Evelin (39) ja Toomas-Hendrik Ilves (54)
Voldemar Kolga: Meie presidendipaari suudlus meenutab ameerikalikku High School´i romantikat - just nagu oleme näinud USA noortefilmidest, kus toimub kauaoodatud kevadine lõpuball ja õpilased võtavad veel viimast, mis võtta annab.
Võib-olla püüab meie esipaar tuua sisse sellist ameerikalikku või prantsusepärast kultuuri, kus avalikkuse ees näidatakse oma olemust. Siin võib olla ka eksponeerimise moment sees. Ilvesed võisid vabalt ka näidelda, kuna teadsid, et neid pildistatakse. Et näidata: meil on väga hea lähisuhe!

Atali Stahlman: Siin on tegemist väga lähedase suhtega, suudlus on siiras ja spontaanne. Kehakeel on harmooniline ja soe. Tegemist pole kindlasti demonstratsiooniga. Meeletut kirge pole näha, kuid tegemist on sügava kiindumusega! Väga hea ja toimiv suhe.
Vaata lähemalt 4. märtsi ajakirjast: asjatundjad hindamas Vilja ja Edgar Savisaare, Toivo Asmeri ja Kristel Pihelgase, Vändra-Aveli ja Lauri Marjamägi, Kati Toots, Jaan Tootsi ja Marko Pokki, Krista Lensini ja Reno Hekkonensi,  Monica Tuvi ja Jaan Kirsipuu, Gerli Padari ja Martin Parmase, Liis Lassi ja Elmar Liitmaa, Hendrik Sal-Salleri ja Berit Veiberi, Oksana ja Lauri Laasi ning Jaagup Kreemi ja Kristiina Neudorf-Kreemi suudlusi.