Selgub, et staarisaade muutis Rosanna elus rohkem kui nii mõnelgi teisel sellest trallist välja kasvanud lauljal. Kuigi ta kavatses Pärnus keskkooli lõpetada ja sealt edasi ülikooli siirduda, muutus kõik. "Mis see tele ikka inimestega teeb. Mõtlesin, et oi, Tallinnas nii tore, et võiks muusikuna siin toimetada," tunnistas ta.

Et aga muusiku elu oli liiga ebakindel ja tuli pidevalt elada nii, et ei tea, mida homne toob, otsustas ta endale leida ka "päris töö". Mõningase nuputamise järel avastas Rosanna, et talle võiks sobida kokaamet. "Nüüd töötangi kohvikus Sinilind, samuti muusikust peakoka käe all (ansambli Elephants from Neptune bassimängija Rain Joona toim.). Alguses ma ei julgenud laulda, aga nüüd küll laulame juba köögis," naeris ta.

Toidu valmistamise ja laulmise kõrvalt kirjutab Rosanna ka ise muusikat ning vastvalminud Würffli uuel plaadil ongi nii, et koos bändikaaslaste Tarvi Kulli ja Kaspar Kallustega on kõik kolmekesi lugude autorid. Küll aga pole Rosanna siiani saanud üle ühest laulja jaoks eriti piinlikust murest, mis vaevab teda lapsest saati: "Juba mu esimene lauluõpetaja ütles, et mul on diktsiooniprobleemid. Need on mul endiselt."