Milline on maailm? Millest ta koosneb? Nendele küsimustele otsib teatrikunstnik vastust iga uue lavastusprotsessi alguses. Ta mõtestab maailma, kavandab selle ehitamise ja valmistamise ning kui kõik on valmis, jõuabki viimaks lavale midagi väga erilist: täiesti uus, kõikide võimaluste ja lahenduste maailm.

Kõik Noorsooteatri/Linnateatri peakunstnikud on moodustanud loomingulise koosluse teatri peanäitejuhtidega – olgu selle tõenduseks siis Mari-Liis Küla ja Voldemar Panso, Aime Undi ja Mikk Mikiveri või näiteks Tõnu Virve ja Kalju Komissarovi ühiselt loodud lavamaailmad.

Neljapäeval avataval näitusel saab näha Mari-Liis Küla, Aime Undi, Tõnu Virve, Jaak Vausi, Kustav-Agu Püümani, Iir Hermeliini ja Reet Ausi lava- ja kostüümikavandeid. Vanim eksponaat pärineb 1966. aastast.

Näitus on koostatud Tallinna Linnateatri, Eesti Teatri- ja Muusikamuuseumi ning kunstnike erakogudest. Näituse kuraator on Kustav-Agu Püüman, kujundaja Katre Rohumaa, tekstide koostaja-toimetaja Helen Männik. Näitus jääb Panso saalis avatuks märtsi lõpuni.