Lisaks on külas armsad teraapiakoerad, kes igapäevaselt rõõmustavad Tallinna Lastehaigla, Tartu Lastekliiniku ja Narva Haigla lapsi.

Lapsi ootab Soovide Puu, kuhu saab riputada oma kõige suurema unistuse, ja üks neist unistustest saab teoks. Samuti toimub Kunstitöötuba, mille osalejatele on auhinnad välja pannud Solaris Keskus, Solaris Kino, Artis Kino ja Tiger kauplus.

Perepäev tutvustab tegevusi, mida heategevusfond Minu Unistuste Päev haiglaravil olevatele lastele pakub. “Meie põhitegevuseks on lastele unistuste päeva korraldamine, mille käigus täidetakse ühe raskelt haige lapse suurim soov. Lisaks korraldame grupiüritusi haiglates, kultuurisündmusi nagu teatri- ja teadusetendused ning kaasame oma üritustesse koerte- ja ratsutamisteraapia abi,“ rääkis heategevusfondi juht Marianne Bruhn.

Heategevuslik perepäev toimub Solaris Keskuses juba kolmandat suve. Minu Unistuste Päev on vabatahtlike tegevusel ja toetajate rahastusel põhinev heategevuslik organisatsioon, mis aitab täita raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi.