Näitleja Rasmus Kaljujärvel ei õnnestunud oma ekskallima Mirtel Pohlaga taas suhet alustada. Aeg näitab, kuidas läheb näitleja Tambet Tuisul, kes samuti püüab endise pruudi Mirteli südant tagasi võita.

 Rasmus (28) on ahastuses. Mehel oli läinud aasta lõpus võimalus oma ekskallima Mirteli (27) süda tagasi võita, kuid ta mängis selle käest. Rasmus, keda teatrirahvas Rassiks kutsub, lasi hingevalul voolata Tartus ühel prallel.
«Ta oli kaks päeva täiesti maani täis ja ulgus, et ükski naine teda ei taha ja et oma ainsa armastuse on ta ka maha maganud,» räägib üks anonüümseks jääda sooviv allikas.
#end#
Rass olla Tartus ka äärmiselt hajameelne olnud. Nii hajameelne, et korteripeolt lahkudes tõmmanud jalga Tristan Priimägi saapad...
Kaks aastat tagasi lahku läinud Mirteli ja Rasmuse suhe hakkas taas tõsisemaid tuure koguma mullu novembris. Selleks ajaks oli Mirtel selja taha jätnud aastapikkuse suhte Tambet Tuisuga (33).
Tegelikult pole Mirtel ja Rasmus pärast lahkuminekut teineteisest päriselt üle saanudki. Üks 2008. aasta suvel seriaali «Tuulepealne maa» võtetel osalenu räägib: «Enamik noori naisi, seriaalitegijaid ja grimmitšikke, kes olid Rassi kui vabasse mehesse armunud, vaatas ikka väga imelikult, kui Rass ja Mirtel iga vaba hetke kusagil põõsastes musutasid. Ise nad nimetasid seda vaid naljaks. Nii et see segane värk, kus nad elavad küll reaalselt lahus, aga miski neid siiski seob, on siiamaani kestnud.»
Mirtelist pole üle saanud ka Tambet. Noored veetsid üheskoos aega Raadio 2 Aastahiti gala järelpeol ööklubis Holly-wood. Nad lõid kirglikult tantsu ja vahetasid vallatuid pilke. Aeg-ajalt tegi Tambet mõne žesti, mis lõppes Mirteli puudutamisega, neiu vastas samaga.
Rasmus aga tuli Raadio 2 Aastahiti galale käsikäes lauljanna Lenna Kuurmaaga (24), oli veidi švipsis ja rääkis Delfi TV-le, et nemad Lennaga on olnud paar juba viimased kolm aastat ja et neil on kõik hästi!
Kuigi Rasmus vabandas hiljem, et tegu oli naljaga, olevat see temp Mirtelit sedavõrd pahandanud, et ta otsustanudki mehe lõplikult hüljata. Rasmus ei teinud sellest ka oma Tartu joomasööstul saladust - ta tunnistas sõpradele, et on hüljatud mees.
 
 
"Vaenlasega" voodis ehk vahejuhtum Karlovy Varys
 Mirteli kooselu Tambetiga pole tumestanud Tambeti ja Rasmuse läbikäimist. 2008. aasta Karlovy Vary filmifestivalil - Mirtel ja Tambet elasid sellal koos - magasid mehed ühes voodis, sest neil polnud suurema hotellitoa jaoks raha.
Festivalil osaleti filmiga «Mina olin siin», kus Rasmus kehastas head ja Tambet paha.
Rasmust on iseloomustatud kui vahvat seltskonnalõvi, kes ei ütle ära pitsist viinast ega suuda naistele ei öelda.
Tambet olnud aga juba keskkooli päevil uje, kauge, kättesaamatu ja veidi uhke noorsand. «Tamps on pigem selline, kes vaatab tutvumisõhtul naisele otsa ja ütleb: kallis ma pean nüüd minema, aga ehk näeme veel,» räägib üks teda tundev inimene.
Tambet oli keskkoolis õpetajate lemmik, tegi kooliraadiot ega semminud eriti tüdrukutega. Lavakoolis kohtus ta Piret Simsoniga, kellega tal on pikaajalisest kooselust poeg.
Rasmusel on olnud rohkem sümpaatiaid: Mari-Liis Lill, Maarja Sild, Riina Maidre ja Marin Mägi.
 
Mirtel mõjub magnetina
Kui Mirtel oli Tambetiga 2009. aasta alguses lõpp-arve teinud ja nende ühisest Wismari tänava üürikorterist välja kolinud, ostis ta endale korteri Kopli tänavale.
Rasmus jättis läinud aastal Mirteli pärast aga oma Kadrioru Tina tänava üürikorteri ning kolis uuele üüripinnale Kalamajja - ikka selleks, et olla kallile Mirdile lähemal!
Ka Tambet sättis end endisele pruudile lähemale - tema kolis Wismari tänavalt Tehnika tänavale.