Teleseriaalis «Tuulepealne maa» Maretit kehastanud MIRTEL POHLA (27), kes lõpetas aasta kestnud suhte näitlejast kallima Tambet Tuisuga (32), otsib endale nüüd päris oma kodu!


Hiljuti uudistas Mirtel renoveerimist vajavat korterit, mis asub Kalamajas Köie tänaval. Üksikule inimesele lausa väikese tantsusaali mõõtu, 70ruutmeetrine elamispind eeldanuks kõva nokitsemist. Ehkki Mirtel seda kanti armastab ning mainitud korterit soovis, jäi tehing katki, kuna tema jaoks on ligi 1,2 miljonit krooni maksev elamispind liialt kallis.
Uue kodu otsinguid põhjendas Pohla sellega, et tahaks midagi, mis oleks ikka päris oma, tema pesa ja viimne pelgupaik, kuhu saaks argimurede eest pakku pugeda ning mida ei peaks tingimata kellegagi jagama!
Näitlejad koonduvad Kalamaja rüppe! Köie tänava läheduses, Valgevase tänaval elavad ka Evelin Pang ja Priit Võigemast tütar Loviisega. Kungla tänaval kuulub aga Ivo Uukkivile esimese vabariigi ajal ehitatud maja, mida ta jagab samuti näitleja ametit pidava Mari-Liis Lillega.