"Te ilmselt nüüd loodate lugeda siit mingisugust dramaatilist lugu, kuidas selline hirmus asi juhtuda sai, aga tegelikult ei ole siin suurt mitte midagi. Me tegelesime kahjuks lihtsalt liiga piki aastaid mitte tülitsemisega, millest ma siin blogiski suure suuga rääkinud olen, aga ma ei saanud ise aru, et mitte tülitsemine tuleb lihtsalt meievaheliste teemade ignoreerimisest ja probleemide vältimisest. Ja nii juhtuski, et enne kui ma isegi aru sain, olid aastad möödas ja kõik need tunded hakkasid mul juba viiel erineval moel üle ääre ajama, nagu te ilmselt viimasel ajal siin blogist näinud ka olete. Ma käisin teraapias, sain oma üli paljudele küsimustele vastused ja nii see otsus sündis," selgitas Mallukas enda blogis ning Kardo nõudmisel palus selgitada, et lahutus on Malluka otsus.

Kardo ja Mariann abiellusid 2015. aasta suvel ja neil on koos kolm last - kuueaastane Mari Johanna, kolmeaastane Lende Liis ja aastane Marta Kene. Kõik pereliikmed asutavad üles ka Malluka blogis ning ühiselt tehti ka Kanal 2s jooksnud telesaadet.

Palynupp

Kardo rääkis Naistekale antud suures intervjuus, mis tunne on olla kuulsa blogija abikaasa. "Jah, olen harjunud küll, aga ma mõtlen ikkagi kogu aeg sellele, et kõik, mida ma teen jõuab arvatavasti sinna ja see, mis ma suust välja ajan, peab olema kalkuleeritud," ütles Kardo.

Ta lisas: "Ma olen lihtsalt vist juba harjunud sellega, et ma arvatavasti võin oma mingisuguste naljade või ütlustega sinna blogisse jõuda. Ta võtab ju materjali igapäevastest tegemistest ja kui me kogu aeg koos oleme, siis ilmselgelt ma satun aeg-ajalt sinna ka. Ja kindlasti siis, kui ma mingi lollusega hakkama saan, saan ma kindlasti endale koha postitusse."

Kardo rääkis suvel avameelselt ka sellest, kuidas ta eelmisel aastal vasektoomia tegi. "Näiteks siis, kui ma vasektoomia tegin, arvati, et mul ei ole enam mune. Paljud arvasid, et mul pole jalgevahel enam mitte midagi… Ma saan aru, et see on võõras asi ja võõras sõna, aga tundus, nagu see oleks justkui nii, et keegi kuskil bussipeatuses rääkis midagi ja see levis kulutulena. Algas sellest, et mul pole mune ja lõppes sellega, et mul pole seal all midagi ja pean pissile minnes kõrre panema…" muigab Kardo, kuidas inimesed aru ei saa ja ühest asjast kujunes nagu telefonimängus sootuks midagi muud."