Audrus elava Maarja elu muutus 14 aastat tagasi lausa õudusunenäoks: just siis ostis ta endale uue korteri.

Pööningult kostab samme, on näha varjude liikumist, kord hingab keegi naisele kuklasse ja teine hetk kihutab jäine hingus läbi terve maja. Kas põhjuseks võib olla mõni traagiline sündmus, mis lahkunule rahu ei anna?

Just sellele küsimustele tahab Maarja vastuseid. Kaamerate taha on selgeltnägijate askeldamist jälgima tulnud ka endine majaelanik Kitty, kes tänaseks on sellest majast küll ära kolinud, aga kes väga hästi teab, mida Maarja tunneb.

Lisaks vaevab Kittyt üks küsimus: kui ta oli 5-aastane, läks maja ootamatult põlema ja tüdruk sai suuri põletushaavu. Miks see juhtus ja kes on süüdlane? Ülesanne oli väga keerukas, sest ootamatult tajusid selgeltnägijad ka Maarja endaga toimunud kohutavaid sündmuseid ja ühe selgeltnägija rituaali ajal juhtus midagi, mis terve saatemeeskonna tummaks võttis.

Kaardimoor Dalia Olga paistis eelmises saates silma oma lahendamiskiirusega ja üllatas kõiki täpsete vastustega, mida kaardid talle ette andsid.

„Kasutan kaarte, mis on minu poolt loodud. Olen kaartidega tegelenud alates kümnendast eluaastast. Ma ei näe pilte nagu selgeltnägijad, vaid tunnen, mis võiks juhtuda tulevikus,“ sõnas naine.

Kuid seekordsetes katsetes polnud vaja tulevikku ennustada, vaid minevikus toimunud sündmuste kohta uurida. Dalia Olga kaardid oleks olnud justkui ära vahetatud, sest nad viisid ta kord ühte ja siis teise suunda, naine pidi pikalt otsima õigeid sõnu. Seekord vedasid kaardid teda alt ning naine pidi saatest lahkuma.

„Minu jaoks oli see super kogemus. Leidsin palju sõpru ja soovin kõikidele edu!“ sõnas Dalia Olga.

Kaks inimest avaldasid korteriomanikule Maarjale aga suurt mõju: tajuja Reili ja Ukraina selgeltnägija Žanna. Reili ei rääkinud palju, kuid ometi avaldas etteaste Maarjale suurt muljet ning naine tunnistas, et esmakordselt tunneb ta ennast üle pika aja tõeliselt vabana. Žanna võlus Maarjat aga detailirohkusega, millega peategelase elu ja sündmusi kirjeldas: see hämmastas kõiki, isegi saatetegijatel polnud aimugi paljudest isiklikest detailidest.

Lisaülesandes pealuude kokkuviimisel paistis samuti silma üks selgeltnägija ning kahe katse tulemusena pärjati esimese saate võitjaks tajuja Reili.

Traditsioonilise kristallkäe ja 5000 eurose peaauhinna nimel on võistlema jäänud 13 selgeltnägijat: Ukraina selgeltnägija Žanna, ingliterapeut Terje, Tiibeti helikausi spetsialist Marju, nõid-šamaan Heli Ayera, ravitseja Rutt, guru Sixten, Wicca nõid Renata, reikimeister Toomas, kristallispets Taavi, šamaan Evald, hing Fekeli, Vatsla vanapagan Heino Mart ja tajuja Reili. Sel hooajal juhib tuleproovisaadet Eve Kallaste, katsete läbiviijateks on Kethi Uibomägi, Riho Kütsar ja Jürgen Veber.