Hetkel pole täpselt teada, kuidas korralikust perekonnast pärit Bradley John suri, kuid politsei sõnul ei esine hetkel poisi surmas kahtlaseid asjaolusid. Bradley surma pealt näinud kahekümnele koolilapsele kutsuti kohe vanemad järele. Kogu kool oli juhtunust šokeeritud.

Koolis, mis kannab nime St John Lloyd Catcholic Comprehensive School, käivad õpilased vanuses 11-16 eluaastat. Samas koolis käib ka varalahkunud Bradley noorem õde.

Naine, kes töötab kohalikus traumapunktis, ütles, et juhtus jube õnnetus, aga täpsemad asjaolud on alles väljaselgitamisel.

Küll aga elavad paljud Bradley lähedased ja koolikaaslased juhtunule sotsiaalmeedia kaudu kaasa. Murest murtud sugulane kirjutas Facebooki, et Bradleyl oli soe süda ja teda armastati tingimusteta. Sugulane lisab, et ta loodab, et Bradley on nüüd eemal kõikidest jubedatest koolikiusajatest. Ta kirjutab lõpetuseks, et armastab Bradi igavesti ja poiss jääb alati tema väikseks inglikeseks.

Teises Facebooki-postituses on kirjas, et koolikiusamine pole kuidagimoodi õigustatav. “Bradley oli nii armas ja lahke südamega poiss, kes armastas hobuseid. Elu ja inimesed võivad vahel olla nii ebaõiglased,” seisab postituses.

Allikas: dailymail.co.uk