Ariel Klas otsustas aastal 1985 proovida omal nahal palju kiidetud külmpressõlisid. "Mulle hakkas avokaadoõli väga meeldima. Veidi hiljem avastasin enda jaoks nisuiduõli ja siis juba porgandiõli."

Nüüd on Ariel Klas ise juba pea 25 aastat Marja Entrichi looduskosmeetikat propageerinud ja sellest 15 aastat Entrichi tooteid Eestisse toonud.

Veel tänagi räägib Klas on peamistest lemmikutest - külmpressõlidest - ülima vaimustusega: "Külmpressõlid hoiavad nahka pakase ja päikese eest. Näiteks talvel on hea nisuiduõli  päevakreemi alla panna. Kuna kreemides on vesi, siis see külmub nahas ära ning nii tekivad külmaga nähtamatud haavandid."

Külmpressõlid on vitamiinirohked ja Arieli sõnul annavad need kevadel nahale mõnusat toonust. Viimast saab päevakreemi peale kantavast porgandiõlist, kus on palju A-vitamiini, mis annab nahale hea jume.

Öösel kasutab proua Klas avokaadoõli, mis sisaldab nii A, E ja D vitamiini. Lisaks 17 ensüümi ja 13 mineraali. "Kui uinume, siis meie näonahk hakkab tööle - nii nisuiduõli kui ka avokaadoõli sobivad öökreemi alla, sest kui meie puhkame, hakkab nahk tööle ja toitub."

Lõpetuseks räägib Klas: "Külmressõli tasakaalustab naha kuivust. Paljud, kellel on rasune nahk, pelgavad külmpressõlisid, kuid tegelikkuses aitavad nad nahka tasakaalustada."