Igavesti huvitav on aga teada, mis nimed on staarid sündides kaasa saanud.

Carmen Electra kandis lapsepõlves nime Tara Leigh Patrick. Naise esinejanimi on kahtlemata seksikam!

Lauljatar Lady GaGa nime kuuled vaid korra ja see jääb kohe meelde. Nimedega, mille naine sai oma vanematelt - Stefani Joanne Angelina Germanotta - oleks veidi raskemad lood...

Näitleja Brad Pitt pole teinud kardinaalseid muutuseid. Sündinud William Bradley Pitt, võttis ta oma hüüdnime Brad esinejanimeks.

Hea, kui lapsele pannakse mitu nime. Lauljatar Shakira valis oma kolme eesnime - Isabel Mebarak  Shakira - hulgast välja viimase. Muide tema perekonnanimi on Ripol.

Näitleja Reese Witherspoon on samuti kolme eesnime hulgast valinud ühe. Passis seisab tal Laura Jeanne Reese Witherspoon.

Kas keegi kujutaks ette, et komöödianäitleja Whoopi Goldbergi nimi oleks Caryn Elaine Johnson? Vaevalt küll...

Lauljatar Alicia Keys kasutab samuti kahest nimest Alicia Augellost - Aliciat. Perekonnanime Cook asemel on naisel Keys.


Demi Moore`i üks eesnimedest Demetria sobinuks ideaalselt naise näitleja nimeks. Kuid täna tunneb kogu maailm Demetria Gene Guynesi hoopis Demi Moorena.

Georgios Kyriacos Panayiotou - nii kõlaks Kreeka päritolu laulja George Michaeli nimi, kui ta poleks lühema versiooniga välja tulnud...

Maailma kuulsaim striptiisitar Dita Von Teese on endale valinud kindlasti sama glamuurse nime, kui ta seda isegi on. Sünnipäraselt on Dita aga Heather Sweet.