Rinnakamate kuulsuste büstid on mõõdetud!

 
Pamela Anderson – DD
Endine Playboy jänku ja “Baywatchi” staar käis küll aastal 1999 noa all, et oma hiiglasuuri rindu vähendada, kuid ei läinud kaua aega, kuni ta oma võimsa DD suuruse taastas.

Tyra Banks – 75 DD
Endine supermodell ja jutusaate juht Tyra Banks suutis oma kurvid isegi pärast meeletut kaalu langetamist säilitada. “Ma jumaldan oma kurve –  tagumikku, rindu, reisi…,” on ta öelnud.

Jessica Simpson
– DD
”Jessica ei ole kunagi üritanud seksikas olla,” rääkis lauljatari isa Joe oma vanema tütre kohta väljaandele GQ. “Paned sa talle T-särgi selga või hoopis mingi avara dekolteega asja – ta näeb mõlemas seksikas välja! Tal on topelt D korv. Neid juba varjata ei saa!”

Dolly Parton -  DD
63-aastane Dolly pidi aastal 2008 isegi lükkama oma kontserdi edasi, sest tema selg valutas. Pole ka ime, miks. Selliste rindade kandmine on täiskohaga töö. “Sa kanna neid rindu ja vaatame, kas sinu selg ei valutaks siis,” kirjutas Dolly oma Twitteri kontos.

Angelina Jolie – 80 C
Filmi “Lara Croft: Tomb Raider” võtetel oli Angelina hädas. “Mul on C korv, kuid Laral on D korv. Aga noh, ma pole õnneks lamerinnaline,” räägib Angelina.

Heidi Montag – 70 C
Tõsieluseriaali “The Hills” staar Heidi, kes poseeris septembrikuu Playboys, rääkis, et ta käis “tisse shoppamas”, enne seda, kui lasi neid aastal 2007 suurendada. “Tahtsin parimat, nii et ma sirvisin mõned Playboy ajakirjad läbi (inspiratsiooniks).”

Heidi Klum – C
Kuigi Heidi Klum sellel aastal Victoria Secreti pesušõust osa ei võta, siis varemalt on ta jalutanud sellel iga-aastasel üritusel lausa kolm korda multimiljoni-dollari rinnahoidjaga. “Mul on vinged tissid!” pajatas Heidi kord telekas.

Christina Aguilera
– E
Lauljatar pihtis, et tema rinnad muutusid poja Maxi (sündis 2008 aasta jaanuaris) toitmisest suuremaks. “See on päris naljakas! Ma läksin oma abikaasa juurde ja ütlesin: arva, kui suurte korvidega need rinnahoidjad on,” räägib Christina.

Scarlett Johansson
– C
Näiteljatar koges oma silmaga, kuidas tema rindadesse suhtutakse, kui ta aastal 2008 E! reporter teda otseeetris rindadest krabas. “See oli väga arulage tegu,” rääkis Scarlett hiljem ajakirjale L.A. Times. “Inimene, kellega ma polnud varem kohtunud, lihtsalt mudis mind oma enda rahulduseks.”