Maarja tunnistab värskes Kroonikas, et heaks strateegiaks suhete toimimisel on asjadest ausalt rääkimine.

“Sellest hetkest, kui keegi peab suhtes vajalikuks valetamist, muutub see minu jaoks mõttetuks. Pigem lepin valusa tõega, kui elan teadmatuses,” paljastab Maarja oma põhimõtted.

Täna elab Maarja koos produtsent Fred Kriegeriga (all pildireas koos Maaarjaga). Varem oli lauljataril kuum romanss Raivo Ilmsaluga, kes sai tuntuks ansamblist Best B4 ja alles hiljuti teist korda abiellus. Järgnes pikk suhe Koit Toomega, nüüdseks on noored ammu lahus, kuid jäänud sõpradeks ja annavad endiselt üheskoos kontserte.

Miks on just Fred see õige?

“Suurte valedega pole mul tulnud pistmist teha, mingeid petmisi pole olnud. Väiksed argised valed – teen jutu järgi üht, aga tegelikult ei tee,” meenutab Maarja.

Mis teeb Fredist just selle õige mehe? “Neid tegureid on väga palju, mida ma mehe juures hindan. Selge on see, et keegi meist pole veatu, ja ehk ongi võti selles – armastada kedagi sellisena, nagu ta on, koos hea ja vigadega.”

Kui Maarjal ja Fredil on vaba õhtu, eelistavad noored pigem kodus süüa ja filmi vaadata. “Kooselu oleks mul keeruline näiteks ööklubisid armastava inimesega.”

Millal on Maarja meelest õige aeg pisipere soetada? “Siis, kui hinges enam midagi ei kripelda – et tahaks reisida, huvitavates projektides kaasa lüüa. Selles olen kindel, et kui kunagi on aeg küps, siis tahan lapsele võimalikult palju aega pühendada.”