Vaatamata korralikule käitumisele ja avalikusest eemale hoidmisele on Britney endiselt oma isa Jamie range käe all ning tema otsustada on kogu lauljatari elu alustades raha kulutamisest lõpetades sellega, kas 38-aastane naine võib üldse kuskile minna.

Nüüd on Britney murettekitav situatsioon toodud taaskord luubi alla sotsiaalmeedias levivate erinevate vandenõuteoorite kaudu. Üks Instagramis leiduvatest teooriatest on saanud eriti palju tähelepanu, sest seda on mõned päevad tagasi kommenteerinud ja sisuliselt kinnitanud ka Britney üks endiseid parimaid sõbrannasid Paris Hilton.

Paris Hilton ja Britney Spears.

Antud teooria kirjeldab, kuidas Britney't juba noorest east saadik vooliti just selliseks artistiks nagu tema plaadifirma soovis ning kuidas sellele aitasid kaasa ka tema ahned vanemad. Samuti kirjeldab internetis leviv tekst seda, kuidas paparatsod lauljatari elu 2007. aastal täielikuks põrguks muutsid ning Britney lõpuks hullumajja kahel korral saadeti.

"Pärast haiglas olemist taotles isa ajutisi õiguseid oma tütre üle kuniks Britney saab terveks, kuid see pidi kestma vaid aasta aega," kirjutab postituse autor ning kirjeldab, kuidas lauljatar hakkas vaid mõned kuud pärast seda uuesti tööle ning lasi välja uue albumi "Womanizer". Seetõttu tekkis küsimus, et miks jäi tütre elu üle otsustamine endiselt isa Jamie kätte, kui Britney oli juba piisavalt terve, et isegi tuuritada.

Selgus, et Jamie väitis, et tema tütrel oli 20ndate alguses dementsus ning seetõttu taotles ta kümme aastat tagasi tähtajatu õiguse Britney elu üle otsustada.

Kuigi Britney on viimastel kuudel olnud sotsiaalmeedias väga aktiivne ning selle kaudu on võimalik näha, et lauljatariga on näiliselt kõik korras, siis on levimas ka teooria, et tema populaarne Instagrami konto on tegelikult kellegi teise hallata.

"Kui kõik näevad, et Britney kõnnib Instagrami postitustes lihtsalt mööda koridore, siis teadke, et see on ainus asi, mis tal on lubatud teha," seisab postituses.

Viimased aasta aega on ka Britney ema Lynne, kes lahutas Jamiest juba 18 aastat tagasi, vihjanud internetis, et tema tütart hoitakse vastu tahtmist kinni ning üritanud saada õigust oma tütre elu üle otsustada. Lynne ega ka teised lauljatari lähedased ei saa probleemist väidetavalt avalikult rääkida.

22. augustil on Britney võimalus minna kohtusse, kus otsustatakse, kas ta saab edaspidi oma elu haldamisega hakkama või peab ta endiselt olema oma isa karmi käe all.