“Pealtnägijas” räägiti, et poplauljatari dramaatilise väljaviskamise osaline ja väidetav niiditõmbaja on ettevõtja Rainer Nisu, kes on naisepeksja ja pikaajaline elatusvõlglane. Tema elukaaslane Diana on ka varem oma kogemusest vägivallatsejaga “Pealtnägijas” rääkinud, samas saates, kus oma perevägivalla juhtumist rääkis Triin Tulev.

Eelmise aasta vaadatuimaks videoks osutunud Nancy väljatõstmine näitas, kuidas raudkangidega meesterahvad murdsid maha lippaia ja purustasid akna, et majja sisse pääseda.

Video abil tuli välja ka teine tõsiasi – väljatõstja pundi üheks liikmeks oli korduvalt karistatud Rainer Nisu, kes samal ajal oli kohtutäiturite poolt tagaotsitud suure elatisvõla tõttu.

Rainer Nisu on aastaid end töötuna näidanud ning väitnud, et tema ainus elatusallikas on igakuine abiraha summas 170€. Küll aga tegutseb mees juba aastaid, osaledes internetioksjonitel, mille kaudu ostab võlgade katteks müüdavat vara. 2016. aastal müüdi võlgade katteks lauljatar Nancy Himma kodu ning Järvekülas asuva maja ostis paberite järgi Heindo Kunder, kes on lauljatari enda sõnutsi hoopis Nisu esindusisik.

“Kui Heindo julges üksi tulla, siis teda alati instrueeriti pärast. Kõneviisist ja sellest, mida ta rääkis, saime aru, et tegu on Raineriga, kes teiselpool toru annab instruktrioone, kuidas käituda. See oli selge, et tema on dominantsem kuju seal,” rääkis Nancy.

Nisu ise nimetab lugu laimukampaaniaks. Tema ei olevat Nancy maja omanik. Nisu sõnutsi sattus ta maja juurde vaid seetõttu, et elab seal lähedal ning sõber palus teda abistama.

Nisul ja majaomanikul Kunderil on mitmeid seoseid, kuid kõnekaimad on kaadrid videost, mille filmis Nancy leer ja millelt Nisu paistab selgelt.