Eestit esindanud Miss Estonia esimene printsess Julia oli üllatunud, et noored tüdrukud, keda spetsiaalselt Ladina-Ameerikas missideks koolitatakse, lasevad endale juba 14-15-aastaselt iluoperatsioone teha.

“Neil oli võistluseks tohutu ettevalmistus. Näiteks paljudel missidel oli igaks sündmuseks erinev kleit, ühel missil oli kaasas suur kohvritäis luksuslikke juveele,” räägib Julia Delfile Miss Universumi telgitagustest.

Muide, paljud missid olid käinud missikoolides, mis on just Ladina-Ameerikas väga populaarne — tütred pistetakse juba neljaselt-viiselt kooli, kus neist voolitakse täiuslikud missikandidaadid.

Julia ise sõbrustas peamiselt Venemaa ja Ukraina missidega. “Mul on hea meel, et vene tüdruk sai neljandaks. Ta oli selle koha igati ära teeninud. Tal oli talenti õigel ajal ja õiges kohas fotograagidele poseerida. Tal puudus sponsor ja ta oli end üksi üles töötanud, see oli imetlusväärne. Ta oli oma koha esiviisikus igati välja teeninud,” kiidab Julia Miss Venemaad (kõige alumises pildireas esimene foto).

Julia ütleb, et andis võistlustel endast parima. Ta usub, et oli Miss Universumi jaoks ennast maksimum programmil ettevalmistunud.

“Kui teistele tegi meigi profimeikar, siis Miss Venetsueela tegi endale meigi alati ise. See andis talle enesekindlust,” jagub Julial kiidusõnu.

Võitjaks tulnud Miss Venetsueela kohta sõnab Julia, et krooniti tiitlit vääriline kaunitar (alumises pildireas teine foto).