Julia missigarderoob on muljetavaldav — õnnetult abielus olnud sõbranna pruutkleit, mille autoriks Oksana Tandit, ja lõhki lõigatud Eesti lipust valmistatud rahvariided, kirjutab

22aastane Julia viibib Vietnamis tervelt kuu aega. Naise sponsor on tema elukaaslane Oleg Belokrõlov, kes jätab Miss Universumile kulunud summad ütlemata.

“Olin lapsepõlvest saadik kindel, et minust saab tuntud avaliku elu tegelane,” Julia.

Ta ei varja, et sihib Miss Universumi tiitlit ja kui ta ütleks, et ta ei taha võita, siis ta valetaks. Reaalseimaks peab ta aga jõuda 15 finalisti hulka Eesti väärikat esindamist.

Julia jõudis Vietnamisse 16. juunil, kus kavatseb 15. juulil toimuva missivõistluse finaalini kulutada aja ettevalmistustele ja trennile.
Kaunitar jõuab Eestisse tagasi 18 juulil.

Kleidid, mis Julia kaasa võtab, on pärit nii kaltsukast kui disaineritelt.
Põnevaima minevikuga on naise sõbranna Katrin Susi pruutkleit. Katrin põgenes ühel ööl oma ärmehest abikaasale sõnagi seletamata kodust minema ning ajakirjast „Bravo!” sai lugeda värvikat saagat tülitsevate abikaasade skandaalidest.
Oksana Tanditi valmistatud pruutkleit leidiski uue omaniku ja nüüd kannabki seda Julia Miss Universumi õhtukleidi voorus.

Eriti uhke on Julia rahvariiete üle. Tema meelest on aeg loobuda traditsioonilistest pikkadest triibulistest undrukutest. Kovaljova võttis käärid kätte ja särab rahvuslikus voorus omaloomingus — ribadeks lõigatud Eesti lipust tehtud glamuurses minikleidis.

Aksessuaarid ja ehted on Julia sõnul suuresti tema enda valmistatud, mitte hinnalised väärisehted. Küll on aga naisel olemas ihufotograaf — šarmantne Denis Georgievskij.